Produkty pro míza lbn 20 kg (8)

Hráškové mouka 400g

Hráškové mouka 400g

Hrášková mouka se často používá při pečení chleba a tortil, výrobě těstovin, stejně jako některých pečiv, jako jsou koblihy a sušenky. Stačí přidat pouze 10-20 % hráškové mouky do pšeničné mouky a tato jídla získají jedinečnou hráškovou vůni a budou o něco zdravější. Hrášky jsou bohaté na vitamíny C, B a PP, stejně jako na minerály, jako jsou vápník, hořčík, draslík, fosfor a zinek. Mletí na kamenných mlýnech umožňuje zachovat vyvážené přírodní složení zrna, což umožňuje dosáhnout snížení glykemického indexu. Hmotnost: 400 g
Lukuma - prášek

Lukuma - prášek

Přírodní organický lukuma prášek Netto hmotnost: 50 g Energetická hodnota na 100 g: 329 kcal Doba trvanlivosti: 12 měsíců
Kukuřičná semolina 450g

Kukuřičná semolina 450g

Kukuřičná semolina jsou kukuřičné krupice, které se pohybují v rozmezí od 300 do 800 mikronů (velikost semoliny). Tento produkt neobsahuje lepek. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 450 g
Žitná mouka 400g

Žitná mouka 400g

Pokrmy vyrobené z žitné mouky mají nižší kalorickou hodnotu než ty, které jsou vyrobené z pšeničné mouky. I lidé, kteří dodržují různé diety na hubnutí, mohou žitnou mouku používat na pečení. Nejen tradiční černý chléb lze upéct z žitné mouky. Tato mouka také slouží jako základ pro mnoho lahodných a zdravých pečiv, jako jsou ploché koláče, muffiny, perníčky, sušenky a cookies. Žitná mouka obsahuje vitamíny skupiny B, PP, stejně jako vitamin E, který je zdrojem mládí a krásy. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 400 g
Ovesná mouka 350g

Ovesná mouka 350g

Ovesná mouka je dobrou volbou pro pečení. Nejoblíbenějšími pokrmy jsou ovesné sušenky a palačinky. Nutriční specialisté se domnívají, že oves je zdravější než jiné obiloviny. Když se ovesná mouka přidá do pekárenských výrobků, stávají se nadýchanějšími a drobivějšími, takže tato mouka může sloužit jako náhrada pšeničné mouky. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení obilovin, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 350 g
Mouka z lněného semene 350g

Mouka z lněného semene 350g

Lněná mouka se používá především při pečení (například na koláče, sušenky, dorty, palačinky, muffiny, cupcakes, atd.) a také na přípravu některých omáček. Lněná mouka je cenným dietním produktem a má mnoho léčivých vlastností. Obsahuje velké množství vitamínů (B1, B2, B6, B9, atd.) a mikroelementů (vápník, draslík, hořčík, zinek, atd.). Mletí na kamenných mlýnech umožňuje zachovat vyvážené přírodní složení zrna, což umožňuje dosáhnout snížení glykemického indexu. Hmotnost: 350 g
Ovesná semolina 400g

Ovesná semolina 400g

Ovesné krupice je špalda krupice, která se pohybuje v rozmezí od 300 do 800 mikronů (velikost semoliny). Technologie studeného mletí (t < 40 °C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 400 g
Tapiokový škrob 300g

Tapiokový škrob 300g

Tapiokový škrob se vyznačuje tím, že zvyšuje viskozitu produktu, aniž by ho zabarvil. Vlastnosti tapiokového škrobu jsou velmi podobné vlastnostem bramborového škrobu. Používá se v mnoha receptech na bezlepkové pečení, aby jídlo vypadalo lépe nebo aby se dosáhlo zlatavé kůrky. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 300 g